MAAK EEN AFSPRAAK +32(0)489 034 000
Heeft u al een EPC-ATTEST en een ELEKTRISCHE KEURING?

TARIEVEN KEURINGEN EPC en ELEKTRICITEIT

BIJ VERKOOP VAN UW WONING BENT U VERPLICHT ONDERSTAANDE KEURINGEN UIT TE VOEREN

EPC / Energie Prestatie Certificaat

Het EPC is een energierapport dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is. Kopers en huurders kunnen  met het EPC beter inschatten hoeveel energie hun nieuwe huis zal verbruiken. Daarnaast vermeldt het EPC een aantal niet-bindende energiebesparende adviezen en de gebruikte invoergegevens.

Het EnergiePrestatieCertificaat wordt opgemaakt door een erkende energiedeskundige type A en is 10 jaar geldig, ook als de woning opnieuw wordt verkocht of verhuurd.

Prijzen (inclusief BTW)

Appartement 175 EUR
Rijwoning 235 EUR
Half Open bebouwing 265 EUR
Villa 285 EUR

 


 

Elektriciteitskeuring voor verkoop woning

Sinds 1 juli 2008 moet de eigenaar die verkoopt , volgens het Koninklijk besluit van 10 maart 1981 bij de verkoop van een "wooneenheid"* een keuring van de elektrische laagspanningsinstallaties spanning laten uitvoeren. Wooneenheid wil zeggen : een huis, een appartement, een lokaal of een geheel van lokalen dat als woning dient voor één of meerdere personen die in gezinsverband of in gemeenschap leven.

Bij de verkoop is de verkoper verplicht om een officieel en geldig rapport van de keuring van de elektrische installaties voor te leggen en dient hij ook de datum van het rapport te laten noteren in de notariële akte.

Prijzen (inclusief BTW)

Alle woningen 145 EUR

Bent u op zoek naar uw droomwoning?
Of bent u van plan om te verkopen?

Contacteer RedStones

Kantoor

Daniel Herreynslaan 2, 2610 Wilrijk
Tel: +32(0)3 290 09 09
BIV nr: 505.976